Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

pakjes avond

05 december 2010
Pakjes avond was GEWELDIG! Oma eendjes, tante Jessica, papa en mama waren er toen er opeens heel hard op de deur werd geklopt. Toen ik samen met Thomas ging kijken stonden er heel erg veel kadootjes voor de deur. Sint en piet hadden waarschijnlijk geen tijd om nog even te blijven want we konden ze al niet meer zien. Snel hebben we alles binnen gezet. en met sinterklaas liedjes op de achtergrond mochten we de kadootjes uitpakken. Ik ben echt super verwent en bij elk pakje dat ik open mocht maken glunderde uk  van vreugde......WAUW!  Hier een foto van mijn nieuwe speelgoed winkel.

Garage, werkbank met gereedschap, bestuurbare hijskraan, spiraalknutseldoos, diego poppetje met auto. houtenpuzzel van cars, dvd box pipi langkous, potloden, honingpot spel, chocolade, tikkertje spel, electrische tandenborstel, auto's kleur/doeboek, klei, fiets helm, electro, dvd mickey mouse clubhouse, mini vis spel, en stickers.

Dank u wel sinterklaas!

Oma den Braven

21 september 2010
Ik heb een hele lieve oma,
Heel lief, en zacht als een beer
Maar als ik nu bij opa ben,
Zie ik oma ineens niet meer

Ik zie papa huilen,
Ook mama heeft verdriet
Ze zeggen dat oma dood is,
Maar wat dat is begrijp ik niet

Waar is zij nu gebleven dan
Waar is mijn oma heen
Waarom speelt zij niet meer met me
en laat zij opa zo alleen

Wat is doodgaan dan precies
Hoe lang duurt “nooit meer zien”
Vandaag stop ik maar met zoeken
Maar morgen is zij er weer misschien

Is Oma dan een sterretje,
Gauw kijk ik naar boven,
Zou zij mijn zwaaien zien
Wie kan mij dat beloven

En hoe kom je daar dan oma,
Daar boven op die ster
Kan jij ook al vliegen,
Is dat niet veel te ver

Ik blijf toch altijd hopen dat
Oma ineens weer leeft
En dat zij heel hard mijn naam weer roept
En mij weer een kusje geeft

Ik heb een hele lieve oma,
Heel lief, en zacht als een beer
Voor mij blijft oma altijd leven,
Ook al zie ik haar nooit meer

Droog

21 augustus 2010
Vandaag was het verjaardagsfeest van mijn broertje Thomas. Het was echt bere gezellig en er waren veel leuke mensen op visite. Ik mocht veel pakjes open maken voor mijn broertje want Thomas kan dat nog niet zo goed. Ook mocht ik tot heel laat opblijven. Toen ik eindelijk in bed lag, sliep ik zeer snel. Papa en mama ging nog veel later naar bed en ze gaven mij nog een kusje voor de nacht toen zag mijn moeder dat ze vergeten was een luier bij mij om te doen. Omdat ze me niet wakker wilde maken hebben ze het risico genomen en wat denk je........................?

IK BEN DROOG GEBLEVEN DE HELE NACHT!
Papa en mama zijn super trots op mij en de nacht daarna kreeg ik weer geen luier. Ook dit ging goed. Dus hopelijk ben ik nu helemaal van de luiers af. Ik krijg een mooie poster in mijn kamer waar ik elke droge nacht stickers op mag plakken. Hopelijk is die poster snel vol want dan krijg ik weer een kado.

Het gaat goed

01 juni 2010
Het gaat super goed zonder luier. Ik vind stickers plakken geweldig en ik heb maar 1 ongelukje gehad. Als ik tussen de middag naar bed ga krijg ik soms nog een luier om en als we weg gaan krijg ik ook nog een luier aan. Dan doe ik het nog wel lekker in mijn luier hoor Snachts heb ik wel een luier om want ik ben nooit droog als ik wakker wordt. Na drie posters zijn we gestopt met plakken. Het eerste kadootje was een skippiebal, de tweede keer een step en de derde keer een autootje. Bij opa en eoma den braven heb ik ook een poster en toen die vol was kreeg ik een politie auto. Ik ben echt een bofkont.

Buiten slapen

14 april 2010
Papa en mama zaten heerlijk van de lente zon te genieten op het balkon. Ik was eigenlijk wel heel erg moe maar ik wilde graag bij mijn ouders zijn. dus besloot ik om maar lekker dicht bij papa en mama in de zon te gaan slapen. binnen 2 minuten sliep ik . Mijn ouders hebben me natuurlijk na de foto, binnen in mijn bedje gelegt.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.